top
logo

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Domov Dermasilk GINEKOLOŠKE TEŽAVE
GINEKOLOŠKE TEŽAVE
 
p581  
Z DERMASILKOM, SE SIMPTOMI ZMANJŠAJO V KRATKEM ČASU
file:///home/ASPLETNA11.06/dsnov/p584.gif Ginekološka vnetja posledica bakterijskega ali mikoznega delovanja so v stalnem porastu. Ocenjuje se, da vsaj 50-75 % ženske populacije je imelo vsaj enkratno okužbo z kandidoza vulvovaginale. Te patologije povzročajo različni dejavniki, predvsem so posledica življenskih navad.
Intimno perilo iz sintetike,
katero zadržuje vlago in dvigujejo telesno temperaturo, ustvarija habitat primeren za širitev bakterij, kvasovk. Podaljšana uporaba sanitetnih vložkov zmanjšuje kroženje zraka, in je tudi dejavniki ki omogočajo širitev mikrorganizmov, kot so Candida Albicans, Trichomonas Vaginalis. Tudi pogoste depilacije poškodujejo kožo.
Zahvaljujoč svojstvom, Dermasilk odpravi srbež, bolečino ter vzpostavi ravnovesje na koži v kratkem času.

 
ginekološka vnetja
file:///home/ASPLETNA11.06/dsnov/p512.gif
PREIZKUŠEN IN VARNEN TUDI NA SLUZNICI
 
Univerza la Sapienza Rim

TUDI V PRIMERU TEŽKIH PATOLOGIJE DERMASILK
POSPEŠI ČAS ZDRAVLJENJAObsežna študija izvedena na velikem številu pacientk z različnimi patologijami (Vulvovaginitis ,Folicolitis), z uporabo intimnega perila Dermasilk.
Rezultati so pokazali da uporaba tega intimnega perila pospešeno sanira stanje in vodi k popolni ozdravitvi.
“Pacientke so izjavile, da so se že z začetkomi uporabe počutile bolje, že v prvih 12 urah, […] z občutnim zmanjšanjem srbečice že v prvi uri uporabe.”
“Nekater pacientke, katerih stanje se je izbolšalo do popolne ozdravitve, so se odločile uporabljati intimno perilo dermasilk ob ponovnem pojavu simptomov. Nekateri pacienti ga uporabljajo pri športni dejavnosti , kot obliko preventive.”M.M. Anceschi, G. Marcellini Hercolani-Gaddi, Dip. Di Scienze Ginecologiche, Perinatologia e Puericultura, Università degli Studi di Roma “La Sapienza”
IZJEMNI DOZEŽENI REZULTATI NA PODROČJU RESNIH PATOLOGIJ

VULVOVAGINITIS
URETRITIS

FOLLICULITIS
VULVARNI SRBEŽ
V NOSEČNOSTI
MENOPAUZA
POST-OPERATETIVNO
file:///home/ASPLETNA11.06/dsnov/p594.gif

 
 

bottom